Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

CAI - Informació i assessorament jurídic

Com a resposta a la necessitat de informació de la població immigrant i com a recurs de complement i suport als Equips Municipals de Servicis Socials, s'oferixen diverses modalitats de servicis:

- Atenció Jurídica presencial i individualitzada en matèria d'estrangeria. L'accés al Servici d'Assessorament Jurídic serà facilitat prèvia derivació del personal tècnic dels Equips Socials Municipals o bé des de les distintes àrees del mateix CAI. Horari: hi ha citació prèvia.

- Informació presencial sobre temes de matèria més genèrics d'estrangeria i sobre l'accessibilitat a recursos socials de la població estrangera, per als usuaris derivats des dels Centres de Servicis Socials Municipals, des d'altres servicis del mateix CAI, o que acudixen per iniciativa pròpia. Horari de 9:00h a 13:30 h, de dilluns a dijous.

- Al mateix temps, es posa a disposició dels tècnics municipals, de les Entitats d'Iniciativa Social , i dels propis usuaris interessats de la ciutat de València, un Servici d'Orientació Telefónica sobre temes relacionats amb la immigració, tant relatius a la normativa jurídica com a l'accés d'esta població als diferents sistemes de protecció social . Les Associacions d'Immigrants i la resta d'Entitats de la Iniciativa Social que desenvolupen actuacions amb este col·lectiu, poden accedir directament al CAI per a obtindre informació, orientació i assessorament tècnic sobre qualsevol tema relacionat amb la població immigrant. Horari: de dilluns a divendres en l'horari genèric d'obertura del CAI.( 8,30 a 14 h.)

- Elaboració, recopilació i difusió d'informació documental i de materials informatius relacionats amb el sector d'immigració, als diferents servicis municipals d'informació al ciutadà/a i a les Entitats de la Iniciativa Social.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI