Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478
Estadística
    Estudios de opinión

Datos Ficha


Baròmetre municipal d'opinió ciutadana Novembre 2018


Valencià


03/12/2018


Conéixer la imatge que tenen els ciutadans de la ciutat i els seus districtes, així com la valoració dels serveis públics municipals. Detectar els problemes bàsics dels ciutadans i les seues demandes a l’administració. Conéixer la valoració de la gestió municipal. Conéixer la satisfacció de viure a la ciutat i als districtes. Conéixer la predisposició general de la ciutadania a ajudar als altres. Analitzar la percepció ciutadana sobre la seguretat civil en els diferents barris de la ciutat de València i conéixer les propostes de millora. Estudi de la convivència en els diferents barris amb col·lectius en risc d’exclusió i l'impacte de les preocupacions i els prejudicis. Conéixer el grau d'incidència de situacions violentes en els diferents barris. Valoració general de la repercussió del turisme. Conéixer els elements d'interés turístic de la ciutat. Conéixer la distribució d'apartaments turístics en la ciutat. Opinió sobre els efectes del turisme conforme als aspectes culturals, socials, econòmics i mediambientals. Convivència amb els turistes i percepció ciutadana sobre els seus possibles comportaments incívics. Valoració de la gestió municipal en els àmbits d'actuació relacionats amb el turisme. Observar les variacions de trànsit ciutadà a les zones de major concentració turística.


21/09/2018


15/10/2018


Entrevista personal. Quotes de sexe, edat i relació amb l’activitat per districte. Selecció aleatòria dels punts de mostreig.


Població de 18 i més anys empadronada a la ciutat de València


2300


Quotes de sexe, edat i relació amb l’activitat per districte. Selecció aleatòria dels punts de mostreig


Aproporcional


Per tamany poblacional de barri


2,00%


95,00%


15820,60 €


SONMERCA S.L


Oficina d’Estadística – Ajuntament de València


287 punts de mostreig, sel·lecció aletòria de direccions amb població empadronada. Mostra per a tots els Barris de la ciutatIcono Twitter

Twitter de la Oficina de Estadística

@EstadisticaVLC


COVID19

solicitud de informacion

icono sugerencias

Encuesta

    Publicar en:

       Facebook Twitter Google+ LinkedIn Delicious Digg EMail


estadistica

mas accesible

indicadores

barometro

AreasVulnerables


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI