Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

LA NAU - UNIVERSITAT DE VALÈNCIA
Encaixar una captivitat: 63 dies que van canviar la nostra realitat.


Encaixar una captivitat: 63 dies que van canviar la nostra realitat.

Encaixar una captivitat: 63 dies que van canviar la nostra realitat.

DATES: Del 06 d'octubre al 10 de gener de 2021.
HORARIS: Dilluns - dissabte, 10:00 - 20:00 hores. Diumenges i festius, 10:00 - 14:00 hores.
PREU: Entrada gratuïta, aforament limitat.
LLOC: Sala Oberta.

Es tracta d'obres i propostes de 26 creadors de la ciutat de València que plantegen una visió que acompanya a l'espectador, nascuda des del silenci i la reflexió. Obres que pretenen crear societat. No necessàriament apedaçant els descosits, sinó més aviat teixint una nova. Una millor identitat de grup capaç de suportar les pròximes crisis que estan per vindre. 
Aquestes 26 propostes creatives estan condicionades a un espai limitat que defineix aquest projecte i que el vincula estretament a la idea de confinament:  es presentaran obres encapsulades en cubiculums o caixes de 100x70cm, que podran disposar-se en el sòl i el perímetre de l'espai expositiu, a través de les quals tenim accés a cada obra, a cada espai privat de confinament. 
Aquest projecte sorgeix de l'exercici participatiu d'una xarxa multidisciplinària de creadors de diferents àmbits, amb exponents del món de l'escultura, la paraula o la vídeo creació que poden oferir una visió global i diferenciada del viscut en aquestes dates per tots nosaltres. 
Un pensament crític silenciós que ens ajude a combatre el soroll en el qual s'ha convertit aquesta etapa de la humanitat.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI