Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

MUVIM - MUSEU VALENCIÀ DE LA IL.LUSTRACIÓ I LA MODERNITAT
Fragments: Laura Silleras.


Fragments: Laura Silleras.

Fragments: Laura Silleras.

DATES: Del 28 de març al 21 de juny de 2019.
HORARI: Inauguració a les 20.00 hores. De dimarts a dissabte de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores. Diumenges i festius de 10.00 a 20.00 hores.
PREU: Entrada gratuïta, aforament limitat.
LLOC: Hall del Museu.

Inauguració de l'exposició «— Voldria que sempre fos així —va dir ell. — Sempre és tan sols un moment —respongué ella» de Laura Silleras, guanyadora de la II Beca Fragments. La mostra proposa un recorregut pel Cabanyal en el qual la idea del temps juga un paper fonamental.
Laura Silleras (València, 1979) va començar amb la fotografia com a autodidacta fa més de deu anys. Mentre cursava Comunicació Audiovisual a la Universitat de València, realitzava els seus projectes fotogràfics combinant-los amb els estudis. En 2007 va marxar a Berlín i després a Mèxic, amb l'objectiu de desenvolupar la seua mirada fotogràfica i aproximar-la a la fotografia documental. En 2011 es va mudar a Nova York i va treballar d'assistent de Natan Dvir i Irina Rozowsky en el International Center of Photography (ICP). En 2013 es va traslladar a València per a elaborar un projecte documental sobre el barri del Cabanyal, en el qual va viure durant la seua infància. L'any 2018 li va ser concedida la beca Fragments, mitjançant la qual publicarà el seu primer llibre juntament amb una exposició en el museu del MuVIM de València.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI