Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

CENTRE DEL CARME
PERMEA obert d'educació i museus: Ara o mai


PERMEA obert de educación y museos: Ahora o nunca

PERMEA obert d'educació i museus: Ara o mai.

DATA: Dissabte 28 de novembre de 2020.
HORARI: De 10:00 a 14:00 hores.
LLOC: Entorn virtual. Emisió en directe a través del canal de Youtube GVA Consorci de Museus.
PREU: Activitat gratuïta.

En aqueixa ocasió comptem amb les veus de José Luis Pérez Pont, Julia Ramón, María Acaso, Rufino Ferreras, que conversaran entorn de 4 dilemes basats en el text de Maria Acaso, Mediar / Cuidar. Propostes per a educar a través de les arts en un món post-COVID, publicat en Textos Permeables #0.

Els dilemes al·ludeixen a l’obvietat d’un canvi estructural. És necessari crear una varietat de programes d’educació en els museus més enllà del públic escolar tenint en compte que els departaments d’educació deixaran de visitar els museus d’arts visuals i les institucions culturals.

Relacionat amb aquesta situació succeeix un altre factor insòlit: el dràstic decreixement dels públics, en general, la qual cosa ens permet abordar les nostres pràctiques des d’una posició que per primera vegada es desarrela del quantitatiu.

Però sense deixar la resta de la gent ”fora” del procés, pensar en altres formes de contacte amb els públics, des del digital. Una oportunitat per a la nova virtualitat.

En la segona part de la sessió l’artista i educador Jordi Ferreiro activarà ‘A senar-guided visit to a senar-existent exhibition’, una visita performativa que es pot seguir en realitat virtual des de casa.

Més informació: consulte en la seua pàgina web


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI