Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

Varios restaurantes de Valencia VALÈNCIA
XXIII EDICIÓ VALÈNCIA CUINA OBERTA


cuina oberta

València Cuina Oberta XXIII Edició

DATA: Del 19 al 29 de novembre de 2019.
PREU:
- Menú dinar 24 euros.
- Dinar Restaurants Gurmet 39 euros.
- Menú sopar 30 euros.
- Sopar Restaurants Gurmet 45 euros
RESEVES: A través de la pàgina web de València Cuina Oberta. Per a això caldrà seleccionar restaurant, triar menú (menjar o sopar) i abonar l'import corresponent. Quan arribes al restaurant, no t'oblides de presentar el justificant de reserva que t'arribarà al teu correu electrònic.

València obrirà els millors restaurants a les famílies i a tots els públics, amb preus accessibles, perquè en aquesta temporada de tardor i hivern tots puguem provar els millors menús que es produeixen i elaboren a la nostra ciutat.

Aquesta edició de ‘València Cuina Oberta compta amb la participació de més de 55 restaurants, com a Casa Manolo, amb una Estrella Michelín, que se suma a Cuina Oberta per primera vegada; Apicius; Baalbec; Vertical; Contrapunt (Els Arts); Cru Bar; Sucar; Rincon del Faro a Cullera; Llevant Benissanó, entre molts altres.

Així mateix, cal destacar la col·laboració amb el Banc de Llavors, de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, per a posar en valor productes de temporada i donar visibilitat a la gastronomia més sostenible i autòctona. D'aquesta manera, els menús es configuraran amb productes de temporada, entre els quals s'inclouran fruites com a alvocat, kiwi, llima, llima, mandarina i taronja; i verdures com a bledes, moniato, bròcoli, card, col, coliflor, endívia, espinac, entre altres. Oportunitat per a gaudir de l'alta cuina a València al millor preu.

MÉS INFO: En la webDirectrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI