Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

FUNDACIÓ LES NAUS. ESPAI DE CREACIÓ CONTEMPORÀNIA
Museari Queer Art


Imátge Museari Queer Art

DATA: del 17 de juny al 31 d'agost de 2019.
HORARI: de dilluns a divendres, de 8.00h a 21.00h. Dissabte, de 9.00h a 15.00h.

Museari Queer Art és una exposició col·lectiva d’artistes que recull l’última temporada d’exposicions individuals presentades en el museu virtual Museari, incorporant també algunes obres de la seua col·lecció. Aquesta iniciativa s’integra en el programa general de Mostra La Ploma, el festival internacional de cinema i cultura per la diversitat sexual, de gènere i familiar que coordina Lambda a València.
Museari, Museu de l’Imaginari és un museu online, una institució permanent, sense ànim de lucre, al servei de la societat i oberta al públic, que adquireix, conserva, estudia, exposa i difon el seu patrimoni. Els objectius principals de Museari són la promoció de l’educació artística i de la història com a instruments fonamentals per a la defensa dels drets humans, amb un especial èmfasi en el respecte a la diversitat sexual i els col·lectius LGTBIQ+.

Durant els dies 27 i 28 de juny se celebrarà dins d’aquesta sala de l’exposició un Seminari Arteari, organitzat pel Grup Creari d’Investigació en Pedagogies Culturals de la Universitat de València.

MÉS INFO en el web de Las Naves.

|


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI