Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

AJUNTAMENT DE VALÈNCIA - JOVENTUT
6é Premi Culturama: Convocatòria oberta


6é Premi Culturama: Convocatòria oberta

DATA: termini de lliurament fins al 12 d'agost de 2020.
HORARI: a les 14.00h.
LLOC: les persones o entitats interessades trobaran l'enllaç al formulari de sol·licitud en la web de Culturama. La presentació serà per via telemàtica. No s'acceptarà cap altre model de sol·licitud alternatiu al formulari posat a disposició en aquest enllaç.

Culturama convoca el 6é Premi Innovació Social en Joventut, un premi dirigit a joves amb propostes basades en processos d'apoderament ciutadà actiu que usen com a eina la creativitat i incloguen bones pràctiques en l'àmbit sociocultural.

Una convocatòria dirigida a premiar, visibilitzar i impulsar projectes de l'àmbit de la joventut que integren les bones pràctiques i contribueixen a millorar la nostra realitat.

Amb la col·laboració de la Direcció General de la Joventut-IVAJ Generalitat Jove, l'Àrea de Joventut i Esports de la Diputació de València, la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de València, l'Àrea d'activitats culturals de la Universitat Politècnica de València VACE, el Consorci Xarxa Joves.net, Consell Valencià de la Joventut i de la Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana.

ENLLAÇ al formulari d'inscripció CONSULTAR + INFO


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI