Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

FUNDACIÓ ESPORTIVA MUNICIPAL
Activitats a la Malvarrosa 2020


Activitats a la Malvarrosa 2020 Polse la imatge per a descarregar el programa complet en pdf (913 kb).

DATA: des del dimecres 1 de juliol fins al dilluns 31 d'agost de 2020.
HORARI: de dilluns a diumenge (cada dia de dilluns a dissabte, hi haurà cinc sessions i el diumenge tres):
- Matutí, de 8.00 a 11.00 hores.
- Vespertí, de 19.30 a 21.30 hores.
LLOC: platja La Malvarrosa, a l'altura de la Instal·lació Vóley Platja València.
PREU: activitats de lliure accés i gratuïtes.

La Fundació Esportiva Municipal ofereix un any més a tota la ciutadania una programació diària d'activitats dirigides a la Malvarrosa. L'objectiu és traslladar en l'època estival una mostra de les activitats que s'imparteixen de manera habitual en les instal·lacions esportives municipals.

Aquestes activitats van dirigides a tota mena de públics i edats amb la finalitat d'impulsar l'oci a través de l'esport a la platja. Aquest estiu, l'oferta és més amplia ja que les activitats donaran principi una hora abans, a partir de les 8 del matí, per la qual cosa hi haurà més sessions respecte a anys anteriors.

Altra de les novetats d'enguany consisteix en el fet que, per primera vegada, hi haurà dos monitors; un impartirà la classe dirigida des de la tarima habilitada per a l'efecte i, l'altre, s'encarregarà de donar suport, supervisant que en tot moment es manté i garanteix la distància de seguretat entre usuaris. Aquesta distància està fixada en 2,25 metres quadrats per persona, segons l'última disposició publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, i es col·locaran cons en l'arena per a delimitar els espais entre usuaris. L'ús de la màscara durant les activitats no serà obligatori excepte abans i després d'aquestes, sempre que no es puga respectar aquesta distància de seguretat.

CONSULTAR + INFO


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI