Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

INSTITUT D'HISTÒRIA DE LA MEDICINA I DE LA CIÈNCIA LÓPEZ PIÑERO (PALAU DE CERVERÓ)
Exposició permanent: «Col•lecció científicomèdica de la Universitat de València. 1. Ciència i societat»


logo

Exposició Permanent.«Col•lecció cientificomèdica de la Universitat de València. 1. Ciència i societat»

Horari: De dilluns a divendres de 9.00 a 20.00 hores.

Organitzada pel Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València i l'Institut d'Història de la Medicina i de la Ciència López Piñero, centre mixt del CSIC i la UV, amb seu en el Palau de Cerveró.

L'exposició, que s'estructura en cinc preguntes sobre l'evolució de la ciència i compta amb peces de la col·lecció d'instruments científics i metges de la Universitat de València, s'inaugura el pròxim dijous 20 de desembre, a les 20 hores, i estarà oberta al públic de dilluns a divendres (telèfon per a visites guiades, 963 864 922). A la inauguració assistiran Antonio Ariño, vicerector de Cultura e Igualtat de la UVEG, José Pius Beltrán, coordinador institucional del CSIC a la Comunitat Valenciana, i el comité científic responsable de l'exposició, format per José Ramón Bertomeu Sánchez, Ximo Guillem Llobat, Àlvar Martínez Vidal i Pedro Ruiz-Castell-Castell, tots ells investigadors de l'IHMC López Piñero.

Esta exposició, sobre ciència i societat, constituïx la primera mostra temàtica de la Col·lecció cientificometgessa de la Universitat de València, que es completarà amb una segona mostra en la Facultat de Medicina de la Universitat, davall el títol «2. Medicina i societat». Esta es presentarà al llarg del primer trimestre de l'any que ve.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI