Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

BOMBAS GENS. CENTRE D'ART
Hiperespais


Hiperespais

Hiperespais.

DATA: Des del dijous 13 de febrer de 2020 fins al diumenge 2 de maig de 2021.
LLOC: Bombs Gens.
PREU: Entrada gratuïta.

Esta exposició planteja com la reflexió sobre l’arquitectura està en l’origen de nombroses obres d’art que construeixen espais, a partir d’imaginaris perceptius, mentals i afectius. En les arts visuals, l’arquitectura, lluny de ser un espai abstracte, esdevé un embolcall, una membrana, la pell de la nostra vida. L’espai arquitectònic, que estimula les nostres projeccions mentals i introjeccions físiques i psíquiques (memòries, accions), no ha perdut en l’art el seu poder originari de protegir el cos.

La reflexió sobre este modern sentit estètic de l’espai pot apreciar-se en una sèrie d’obres de la col·lecció Per Amor a l’Art com són les de Carlos Bunga, Pedro Cabrita Reis, Roland Fischer, Ángela de la Cruz, Patricia Gómez i Maria Jesús González,  Heimo Zobernig, Fernanda Fragateiro, Teresa Lanceta, Barbara Kasten, Inma Femenía o  Irma Blank.


Consulte ací la Introducció al catàleg. Consulte ací la Descripció de les obres. Prema ací el vídeo de la Presentació de l'exposició. Consulte ací el vídeo de la Trobada amb Fernanda Fragateiro. Visita virtual a l'exposició "HIPERESPAIS"

Utilitats

Aquesta exposició va ser interrompuda pel COVID 19 des del dissabte 14 de març fins al dissabte 30 de maig, data en la qual Bombas Gens va reobrir les seues portes.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI