Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

LA NAU - UNIVERSITAT DE VALÈNCIA
Humberto Rivas.


Humberto Rivas.

Humberto Rivas.

DATES: Del 21 de maig al 15 de setembre.
HORARI: De dimarts a dissabte, de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores. Diumenges i festius, de 10.00 a 14.00 hores.
PREU: Entrada gratuïta, aforament limitat.
LLOC: Sala Acadèmia i Sala Estudio General.

L'exposició d'Humberto Rivas aborda el treball de l'artista al llarg de tota la seua trajectòria, que comprén des dels anys seixanta del segle XX a l'any 2005. Rivas és  un autor fonamental per al desenvolupament de la fotografia a Espanya a partir de la primera meitat dels anys setanta, quan arriba a Barcelona procedent de l'Argentina, perquè amb ell es produeix una renovació de la fotografia, que entra en el camp de les pràctiques artístiques.
Es presenta cronològicament una part de la seua producció procedent de l'Arxiu Humberto Rivas (Barcelona) així com de les principals col·leccions i museus de l'Estat Espanyol que alberguen obres en els seus fons: MNAC (Museu Nacional d’Art de Catalunya), IVAM  (Institut Valencià d'Art Modern), MNCARS (Museu Nacional Centre d'Art Reina Sofia),  Fundació Foto Colectania, etc.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI