20/11/2019 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

IVAM - CENTRE JULIO GONZÁLEZ
Seminari-Taller Visualidades críticas II. Visualidades descoloniales y maniobras de resistencia: un diálogo transatlántico


Seminari-Taller Visualidades críticas II.

DATA: 28 de juny de 2019.
HORARI: D'11.00 a 14.00 i de 15.30 a 19.00 hores.
LLOC: IVAMlab.
INSCRIPCIÓ: Enviament d'un email a visualidadescriticasucm@gmail.com indicant nom i cognoms del sol·licitant i explicant breument les seues motivacions per a participar (màxim 300 paraules).
TERMINI D'INSCRIPCIÓ: Fins al 7 de juny.
DIRIGIT A: Estudiants, artistes, activistes, professors i investigadors amb interés especial pels continguts del programa, així com per la seua trajectòria o experiències en aquests; persones amb trajectòries o experiències migrants i/o racialitzades, i/o generitzades, que estan interessades a reflexionar sobre les seues vivències.

En el context de les actuals societats de la imatge i la cibercomunicació, l’abundància i influència dels dispositius visuals articula la complexitat de les ideologies culturals dominants. La configuració de les maneres de veure i d’entendre la realitat socioambiental organitza, classifica i regula invisiblement formes, cossos, poders i institucions -inclosa l’acadèmica-.

MÉS INFORMACIÓ.


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI