Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

AJUNTAMENT DE VALÈNCIA - JOVENTUT
Estiu Jove Online 2020


ESTIU JOVE

DATA D'INSCRIPCIÓ:

- 1r període: del dilluns 1 a les 9.00h. al divendres 5 de juny a les 10.00h. Condicions: en cas que les inscripcions realitzades en una activitat, siguen superiors a les places disponibles, la designació de plaça es realitzarà per mitjà de sorteig i posterior llista d'espera.

- 2n període: a partir del dilluns 15 de juny a les 9.00h. Condicions: s'obrirà la inscripció en aquelles activitats en les quals queden places disponibles. La designació de plaça es realitzarà per ordre d'inscripció.

Enguany, a causa de la situació sanitària derivada del COVID-19 i per a garantir la seguretat de les persones participants, la programació presencial habitual ha sigut modificada i s'ha orientat a les activitats dirigides per professionals de manera online. L'objectiu és acompanyar a les persones joves durant aquestes setmanes del període estival i donar-los suport a millorar les seues habilitats i destreses en diferents matèries d'interés, la Regidoria de Joventut ofereix una gran varietat d'activitats per a totes les edats i inquietuds.

En l'actual programació, s'han incrementat els cursos d'idiomes, els grups de conversa en anglés, els tallers per a aprendre diferents eines tecnològiques i aquells dirigits a desenvolupar habilitats en disciplines artístiques i culturals. Tots ells, impartits amb metodologies innovadores, sota criteris d'oci educatiu i adaptats als diferents grups d'edat de cada activitat.

Per a + INFO CONSULTE ACÍ CONSULTA LA PROGRAMACIÓ COMPLETA en format pdf (2447 kb). INSCRIPCIONS


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI