18/08/2019 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

OCTUBRE CENTRE DE CULTURA CONTEMPORÀNIA
Novocine. Mostra de cinema brasiler


Inauguració i projecció de la pel·lícula O filme da minha vida, de Selton Mello.

LLOC: A la sala d' actes.

- 19 de febrer de 2019, a les 18.30 hores:

"O filme da minha vida", de Selton Mello, basada en la novel·la Un padre de película, de l'escriptor xilè Antonio Skármeta, explica la història del jove Tony, qui s'enfronta a l'absència del pare que ha tornat a França abandonant-los a ell i la seua mare. Fins que esbrina la veritat sobre el seu pare i l'obliga a prendre les regnes de la seua vida.

- 25 de febrer de 2019, a les 19.00 hores:

Antes que eu me esqueça, de Tiago Arakilian, gira entorn de la relació entre Polidoro (José d'Abreu), un superb jutge de 80 anys, jubilat i que viu sol, i el seu fill Paulo (Danton Mello), un pianista fracassat. La trama comença quan l'altra filla del protagonista, Bia (Letícia Isnard), posa en marxa la incapacitació de l'ancià i aquest decideix invertir tots els seus estalvis en un local de striptease a Copacabana.

- 26 de febrer de 2019, a les 19.00 hores:

"Alguma coisa assim", d’Emir Filho i Mariana Bastos, explica la història de Caio i Mari que són dos joves que viuen una relació que va més enllà de qualsevol definició. Al llarg de deu anys, la trama transita entre tres moments significatius en els quals els seus desitjos entren en conflicte i la seua relació es posa a prova.

- 4 de març de 2019, a les 19.00 hores:

"Bingo, o rei das manhãs", de Daniel Rezende. Augusto, un artista que sempre va somniar de trobar-se sota els focus, té finalment la seua gran oportunitat al convertir-se en Bingo, el pallasso presentador d'un programa infantil de televisió que es converteix en un èxit absolut. Aquesta és la història d'una persona, plena d'excessos, que busca el reconeixement del seu art.

- 5 de marzo de 2019, a las 19.00 horas:

"Malasartes - E o duelo com a morte", de Paulo Morelli. Comèdia sobre les aventures de Pedro Malasartes, personatge tradicional del folklore iberoamericà que viu de petits tripijocs.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI