Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

FUNDACIÓ LES NAUS. ESPAI DE CREACIÓ CONTEMPORÀNIA
Wikimaratón innovació València.


Wikimaratón innovació València.

Wikimaratón innovació València.

DATA: Divendres, 10 de juliol de 2020.
HORARI: De 16:30 a 20:30 hores.
PREU: Activitat gratuïta.

Sessió per a editar i publicar articles sobre innovació. Inclou taller formatiu.
La popular enciclopèdia online Wikipedia obri les seues portes a la innovació de la mà de les Naus, Amical Wikimedia i la ADCV.
Les tres entitats han unit esforços per a aconseguir un doble objectiu, d'una banda, intentar que la major quantitat possible de coneixement sobre el món de la innovació puga ser consultat en l'enciclopèdia online de referència. D'altra banda, posar a l'abast de la societat referents que faciliten la transmissió de coneixements i conceptes relacionats amb la innovació, sobretot en els sectors estratègics que es treballen des de les Naus per a aconseguir una ciutat més saludable, sostenible, compartida i emprenedora.
Amb aquest Wikiproyecto s'identificaran les temàtiques susceptibles de ser incloses en la Wikipedia, i una vegada identificades les veus, s'ampliaran. Aquest projecte culminarà amb una Wikimaratón, una trobada de wikipedistas i públic general amb l'objectiu d'editar en Wikipedia.
Aquesta trobada se celebrarà el 10 de juliol, a les 16.30 h., en el centre d'innovació Les Naus de València (c/ Juan Verdeguer, 16) i inclourà taller per a editors novençans.
L'activitat és gratuïta i està oberta a tot interessat/al fet que puga aportar i millorar el coneixement de la innovació seguint els criteris de qualitat que marca la Wikipedia.
Convidem a totes les persones apassionades de la innovació (la participació no requereix cap formació específica) a acudir el 10 de juliol, a la sala Factoria de les Naus.
INSCRIPCIONS: Escriu un email a info@adcv.com amb les teues dades per a inscriure't.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI