Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

INSTITUT FRANCÉS DE VALÈNCIA
Gastronomía : La ratatouille


Gastronomía : La ratatouille

Gastronomía : La ratatouille.

DATA: Dijous 2 de juliol de 2020.
HORARI: A les 18:00 hores.
LLOC: Online.
PREU: Accés gratuït.

El Institut français de València et proposa una recepta d'un plat típic francés : la ratatouille.

La ratatouille, a més de ser un gran clàssic de la cuina francesa, és una especialitat culinària tradicional del sud de França, de la regió de Provença i de la seua ciutat principal: Niça. S'assembla a la samfaina espanyola, però es cuina d'una manera una mica diferent. És una recepta a base de verdures mediterrànies (tomaques, carabassetes, albergínies, pimentons, ceba, etc.) tallades en rodanxes o en quarts, que es van cuinant per separat amb oli d'oliva, i que acaben totes juntes en una cocció a foc lent.

Més informació: Consulte en la seua pàgina web


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI