S'està cercant, espereu....

Inici - València

Persones Majors

logo

                   Preguntas Frecuentes

 

Preguntes freqüents

Sóc una persona de més de 60 anys, quines activitats puc fer?
L'Ajuntament dóna entrades per anar al cinema o al teatre?

Al llarg de tot l'any, l'Ajuntament de València ofereix: visites culturals, tallers i cursos, activitats físiques, i animació sociocultural: exposicions, actes culturals (teatre, sarsuela, coral, museus, etc.), celebracions de festes, conferències i altres esdeveniments dirigides a les persones majors.

En aquesta web podràs informar-te de la seua programació i del que cal fer per a poder participar en les diferents activitats i actes diversos.

Per altra banda, pots apropar-te al teu Centre Municipal d'Activitats per a Persones Majors (CMAPM), on també trobaràs informació.

Programa d'Animació Sociocultural trimestral Programa d'Activitats anual Relació de Centres Municipals d'Activitats per a Persones Majors: CMAPM's

M'agradaria gaudir d'unes vacances, on puc anar?

Tant la Generalitat Valenciana com l'IMSERSO, ofereixen a les persones majors la possibilitat de gaudir de Vacances Socials/Turisme i/o Termalisme: viatges i estades d'uns dies, a preus reduïts, en diferents localitats turístiques de la Comunitat Valenciana, de la resta d'Espanya i en Balnearis (amb tractament termal).

Per obtenir més informació:

Generalitat Valenciana IMSERSO

M'he assabentat que existeix la possibilitat de conviure amb una persona estudiant; com funciona?

València Conviu: és un programa intergeneracional, que proporciona companyia a persones majors i allotjament a jóvens estudiants.

Tràmit: Programa “València Conviu”