Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

Cor Mixt

Cor Mixt

Va ser creat a l'octubre de 1997, amb l’herència de la tradició vocal de la “Coral Infantil Joan Baptista Comes” i va comptar amb les veus de l'escola de cant del Conservatori José Iturbi de València. Va nàixer amb l'objectiu de prolongació de l'esmentada coral i perquè els xiquets que fan el canvi de veu puguen continuar practicant la polifonia. Així mateix, en el Cor Mixt s'integren també els alumnes majors del centre amb aptituds per a la pràctica coral.

Este cor va fer la seua presentació oficial el dia 28 de març de 1998 al Palau de la Música de València, amb una selecció de peces renaixentistes del Cançoner del Duc de Calàbria, davall la direcció del professor Juan Carlos Civera Domínguez.

Al 1998 va actuar per primera vegada en el cicle de “Jóvens Intèrprets" organitzat per la Junta Municipal de Ciutat Vella.

Al Nadal de 1998 va actuar a la ciutat de Benidorm (Alacant) i va participa en el seu primer Festival Coral, a Xèrica (Castelló).

Al 1999 va interpretar les Danses del Príncep Igor de Borodín, al Palau de la Música de València, davall la direcció de Salvador Chuliá.

Al Nadal de 1999 va actuar per primera vegada en el prestigiós festival de Nadales vora la mar, realitzat a l'Església de Santa Maria del Mar de València.

Al març del 2000 va interpretar el Glòria en Re Major de Vivaldi, al Palau de la Música de València.

A més ha participat en els cicles de concerts organitzats per l'Ateneu Mercantil i per El Corte Inglés de València.

Els seus directors habituals han sigut el professor Juan Carlos Civera en la seua etapa fundacional i, en l'actualitat, la professora Cristina Contreras.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI