Ir a Inicio

Atenció a homes per promoure relacions igualitàries

Tractament psicosocial de les conductes i actituds que provoquen la violència de gènere.

ARA PARA REPARA

REPARA és un lloc d'escolta confidencial, suport i ajuda mútua, que t’ajudarà a reflexionar sobre les dificultats que has tingut en les teues relacions de parella.

 

Entenem que és una situació difícil, però ara tens l'oportunitat d'aprofitar este espai. Si estàs obert i motivat per a un canvi podràs: afrontar millor els conflictes i superar-los, analitzar la teua situació i ser responsable de les teues accions i decisions.

Així milloraràs amb una ajuda positiva per a tu i per a les persones que t'envolten. Una ajuda en què les terapeutes i els companys et proporcionaran recursos i eines per a construir i mantindre bones relacions de parella: respectuoses, positives i sanes; relacions que et donen benestar.

 

Si tu vols, pots reparar el dany.

Pregunta, t'escoltem.

Què és REPARA?

REPARA és un servici municipal d’atenció psicosocial a homes per a promoure relacions de parella igualitàries, sense cap tipus de violència contra les dones.

 

És un espai de reflexió, escolta i confidencialitat on t’ajudarem a establir relacions positives i de respecte.

En REPARA, personal professional especialitzat et proporcionarà recursos per a fomentar conductes i actituds de bon tracte, establir vincles saludables i construir relacions lliures de violència.

Per a qui?

Homes, majors d’edat, que han tingut relacions de parella conflictives en què s’han produït situacions de violència i que volen canviar i gestionar els conflictes de manera saludable.
 

Què s’oferix?

Assessorament Per a detectar actituds i situacions violentes en les relacions i motivar els homes a canviar les seues conductes.

 

 

Atenció psicològica individual Establint un pla de treball i una estratègia per al canvi.

 

 

Tractaments grupals Amb altres homes amb experiències similars en què es treballarà la reflexió, el suport i el reconeixement de les responsabilitats de les conductes violentes.

Seguiment Acompanyament individualitzat per a reforçar les estratègies apreses i finalitzar el tractament.

 

 

Vincle Intervenció grupal i seguiment personalitzat en hòmens, especialment en situacions de crisi.

Carrer Salavert 13, 3r pis, despatx 12. Patraix

962 087 664

670 365 825
repara.psima@valencia.es

Si tu vols, pots reparar el dany.

Pregunta, t'escoltem.