El GNL vos dona la benvinguda!

El Gabinet de Normalització Lingüística és un departament municipal que treballa per a promoure el valencià dins i fora de l’Ajuntament. La nostra missió és proposar polítiques públiques pel que fa al coneixement, l’ús i la promoció del valencià entre la ciutadania de València i el personal de l’Ajuntament perquè la llengua pròpia de la ciutat es puga utilitzar amb normalitat en tots els àmbits d’ús.

Què portem entre mans?

Recursos per a famílies amb infants per tal de conscienciar de la importància de transmetre el valencià com un patrimoni de valor.

Una altra visió de la ciutat, una altra manera de passejar-hi, a través de la mirada i de les vivències de cada autor.

 

Més de 45 llistes de cançons en Spotify i YouTube classificades per categories: novetats, moments, gèneres i temàtiques.

Del 23 d’abril al 13 de maig podeu sol·licitar les ajudes als comerços i l’hostaleria per al foment del valencià.

El nostre treball és transversal i implica tots els àmbits d’actuació municipal:
  • Promoció. Planifiquem i executem campanyes de sensibilització lingüística per a estendre l’ús social del valencià en tots els àmbits de la ciutat i assegurar els drets lingüístics.
  • Assessorament. Oferim assessorament lingüístic al personal de l’Ajuntament i informem la població sobre certificats de coneixements de valencià, drets lingüístics, ajudes i subvencions, etc.
  • Formació. Proposem i planifiquem accions formatives com el Voluntariat pel Valencià i cursos de llengua general i impartim cursos específics de llengua adreçats al personal de l’Ajuntament.
Podeu consultar la nostra Carta de servicis ací.