Servicios de la web

Hall
logo Ayuntamiento de Valencia

Concurs Projectes Urbans Sostenibles de la Junta Municipal de Russafa 2020

Obtindre el millor projecte sostenible del districte.

Podran optar als Premis els projectes redactats des de l'1 de gener de 2020 fins a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds, en els quals es realitze una intervenció de rehabilitació, de renovació o de regeneració d'habitatges, que incorpore aspectes rellevants o innovadors per a aconseguir optimitzar l'acompliment de l'edifici o l'entorn en els seus aspectes de sostenibilitat, ressaltant de manera particular els beneficis que l'actuació ha incorporat en la millora de les condicions de salut i benestar dels seus usuaris i ocupants.

(09/11/2020) Bases de la convocatòria (pdf 1151 kb). (09/11/2020) Annex I (pdf 648 kb). BOP nº 215, de 9 de novembre de 2020 (pdf 347 kb).


Pot trobar este document en:

  • INFORMACIÓ PÚBLICA \ JUNTES MUNICIPALS

Utilitats

Publicació Oficial

  • BOP n.125, de 9 de novembre de 2020.

Terminis

  • Des de: 10 de novembre
  • Fins a: 9 de desembre de 2020, ambdós inclusivament.

Lloc de presentació

  • Es podran presentar: a) En el Registre d'Entrada de la Junta Municipal de Russafa, de dilluns a divendres laborables en horari de 8.30 a 14 hores. b) Per seu electrònica. En aquest cas, haurà de manar-se còpia de la instància al correu jmruzafa@valencia. és, amb la finalitat de poder realitzar el seguiment d'aquesta.

Base de dades Nacional de Subvencions
Accés a la Base de Dades Nacionals de Subvencions

Subvencions concedides.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI