Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

El dia 13 de juny, en el saló d'actes López Tigro de l'Hospital General es va realitzar el lliurament de premis de la campanya escolar Missatgers Solidaris. El programa educatiu impulsat per l'Ajuntament de València i el Centre de Transfusió i la Federació de Donants de Sang de la Comunitat Valenciana té com a objectiu sensibilitzar a la societat des de la infància de la importància de la donació de sang per a salvar la vida als malalts. Al llarg del curs escolar s'han desenvolupat distintes sessions informatives i de sensibilització en les aules, dirigides als xiquets i xiquetes amb l'objectiu de donar a conéixer la composició de la sang i les seues aplicacions.

Com a clausura del curs s'efectua un concurs de dibuix en el qual es valora la creativitat de l'alumne a l'hora de manifestar una representació de la donació de sang i el seu missatge de conscienciació.

Enguany han sigut 44 els dibuixos premiats dels centres C.M. Benimaclet, Ceip. Pinedo, C. Pureza de Maria, C. Sagrado Corazón Carmelitas, C. Liceo Corbi, C. San José Hermanas Franciscanas i C. Ave Maria de Penya-Roja. Moltes gràcies a tots i totes per l'interés i la vostra participació.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI