Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

Campanya “Per una Ciutat en Convivència” 2016-2017

València Ciutat educadora

La campanya queda emmarcada en les múltiples accions que realitza l'Ajuntament de València dins de la xarxa de Ciutats Educadores.

Les ciutats de hui en dia són una font inagotable de possibilitats educadores. Són espais en que interactuen diferents agents socials amb veus i accions pròpies entre els que és necessari establir canals de comunicació. Un d'eixos agents és la comunitat educativa amb que, a través de la present campanya, es pretén establir un diàlec, un espai de reflexió on l'escola ajude a construir la ciutat que volem i la ciutat s'integre en l'escola que somiem.

Des d'esta voluntat, la Campanya “Per una Ciutat en Convivència” transforma la ciutat de València en un gran espai expositiu i el mobiliari urbà, en el que s'ubiquen els treballs, es transforma en altaveu de la comunitat educativa així com un lloc per a la reflexió i l'anàlisis.

Les bases de la convocatòria es podran consultar amb pdf anexant  i amb la pàgina web de l'Ajuntament http://www.valencia.es/educacio, apartat “Campanyes Municipals”.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI