Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

Premi Emprenedoria a l’equip Invictus Lego

El dissabte 18 de març, en el concurs nacional FIRST LEGO LEAGUE (FLL), que va tindre lloc a Logronyo, l’equip Invictus Lego del Col·legi Pureza de María - Cid, compost per alumnat de 14 a 16 anys, va obtindre el Premi a l’Emprenedoria, concedit per la Fundació Princesa de Girona. Este premi consistix a representar Espanya en l’Asia Pacific Open Championship, que se celebrarà entre el 6 i el 9 de juliol a Sydney, Austràlia.

First Lego League (FLL) treballa per a acostar la ciència i la tecnologia a les xiquetes i xiquets i joves a través de reptes anuals. El 2017 tot el repte, projecte científic i joc del robot han girat al voltant d’“Animal Allies”.

El nostre equip ha ideat, dissenyat i desenvolupat un sistema universal de mòduls per a implementar en els ruscos (modular beehive system) amb la finalitat de protegir les abelles dels principals perills que amenacen d’extingir-les.

Finalment, cal assenyalar que en els projectes s’han d’integrar els valors FLL (inclusió, integració, cooperació i descobriment) en la seua manera d’actuar i justificar-ho davant del jurat.

Per a més informació sobre la competició i sobre el treball d’INVICTUS LEGO es poden consultar alguns enllaços:

https://www.gofundme.com/invictusasidney http://www.firstlegoleague.es/

El nostre usuari en les xarxes socials:
Instagram: @invictuslegofll
Twiter: @InvictusLego
Facebook: @InvictusLegoDirectrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI