21/05/2018 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

VALÈNCIA
SETMANA I FIRA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE 2016.


Setmana de la Mobilitat 2016

DATA: del 14 al 22 de setembre de 2016.
LLOC: col·legis, barris, institucions i autobusos de l'EMT.

ACTIVITATS:

- La plaça de l'Ajuntament acollirà la I Fira de la Mobilitat Sostenible, entre el 16 i el 18 de setembre, amb la possibilitat de participar en conferències i activitats lúdiques entorn del transport públic i la mobilitat alternativa.

- Cada dia, l'epicentre de la Setmana de la Mobilitat estarà en un barri, des del Marítim fins a Russafa passant per Benicalap, Tres Forques, Castellar o el centre.

- Amb la col·laboració de l'EMT, pels matins es realitzaran activitats escolars en 16 centres dins del programa “EMT a l’Escola”, i en els mateixos autobusos. A les vesprades tindran lloc actes i trobades organitzats per entitats veïnals i socials, per a acabar cada jornada amb un concert d'una banda valenciana. Entre els artistes que participaran figuren Nèstor Mir, Gilbertástico i Tomàs de los Santos.

- XX Dia de la Bici. Diumenge, 18 de setembre, a les 10.00 hores, eixida des del Passeig de l'Albereda. És tallarà al trànsit rodat els dos passos inferiors de Petxina i la via de servici de Petxina amb Ferran el Catòlic. Per contra, és mantindrà obert el pas inferior d'Àngel Guimerà des del carrer de Quevedo.
Més informació en www.biciclubvalencia.org .

- Patinada Popular, el diumenge, 18 de setembre, a partir de las 18h. que eixirà des de la Plaça de l'Ajuntament, Marquès de Sotelo, Xàtiva, Guillem de Castro, la marginal dreta de l'antic llit del riu Turia, Plaça de Tetuan, carrer de la Pau, Poeta Querol, carrer de les Barques fins a Plaça de l'Ajuntament una altra vegada. Així doncs, hi haurà talls de trànsit per la ronda interior conforme vaja passant el grup de patinadors i anirà regularitzant-se el trànsit també depenent de la marxa d'estos.

Dia 22 de setembre.
- La Setmana de la Mobilitat finalitzarà amb la celebració del DIA SENSE COTXE: VIATJA GRATIS EN L'EMT I EN EL METRE. A més de les activitats programades en "l'EMT a l'escola" i a partir de les 18.00 hores, activitats en la plaça de l'Ajuntament.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI