Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

DESFILADA I BENEDICCIÓ VIRTUAL - FESTA DE SANT ANTONI ABAT 2021


Festa de Sant Antoni Abat 2021

La situació de pandèmia ens aconsella prudència i solidaritat, evitant la celebració d'aquells actes amb massiva afluència de públic, la qual cosa suposa no celebrar en la forma tradicional l'acte de la desfilada i benedicció d'animals. En lloc en cas que es dugui a terme de manera presencial acudint a les portes de la Parròquia de Sant Antoni, es desenvoluparà de manera "virtual".

DATA: Diumenge 17 de gener de 2021.
HORARI: A partir de les 11.00 hores.

Es podrà gaudir de la visualització en "streaming" i en directe del tradicional acte inicial de la desfilada i benedicció d'animals, i posterior visualització dels vídeos i imatges rebudes, a través de la pàgina de Facebook ( @AntonianosValencia ) i Canal de Youtube de la Germanor de sant Antoni Abat ( https://www.youtube.com/channel/uccp-jl69rn6occ_q99xkvfw ).

PARTICIPACIÓ EN CONCURS I PREMI AL GUANYADOR. Grava imatges dels teus animals o teues amb els teus animals, bé siga en vídeo o en fotografia, i un missatge escrit o gravat, indicant que t'aporta el teu amic animal o que sents pel mateix i/o per la Festa de Sant Antoni. Aquella que en opinió del jurat resulte la més representativa de la desfilada i benedicció virtuals serà obsequiat amb una targeta regal valorada en 500€.

Termini màxim d'enviament: Les fotografies i/o vídeos i les dades dels participants hauran d'enviar-se ABANS DEL DIJOUS, 14 DE GENER DE 2021 A LES 22.00 HORES.

Instruccions i informació per a la participació en la "Desfilada i Benedicció virtual" d'animals de sant Antoni Abat 2021.


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI