QUÈ ÉS PARTICIPANT MORVEDRE?

QUÈ ÉS?

PARTICIPANT MORVEDRE és un procés participatiu que vol comptar amb la implicació veïnal per a identificar de forma col·lectiva i consensuada les propostes i estratègies de futur per a  millorar la qualitat de vida al barri de Morvedre.

QUI EL PROMOU?

El procés està impulsat per l’Ajuntament de València a través de la Regidoria de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, i coordinat per l’equip tècnic Sostre.

A QUI ESTÀ DIRIGIT?

PARTICIPANT MORVEDRE està dirigit a totes les associacions, entitats, col·lectius, veïnat i amics i amigues del barri de Morvedre.

QUINA ÉS LA FINALITAT?

A través de diferents accions (entrevistes, trobades col·lectives, enquestes,…), el propòsit es identificar i debatre les principals demandes veïnals en diferents àrees i conformar un document estratègic i col·laboratiu de propostes per a orientar les futures polítiques municipals al barri. El treball s’articularà al voltant de quatre eixos principalment:

COM I QUAN PARTICIPAR?

Des de novembre de 2019 fins març de 2020 es realitzaran diferents activitats participatives obertes a tot el barri que seran anunciades amb antelació suficient. El cronograma general d’activitats pot consultar-se ací. També és possible realitzar una enquesta disponible en aquest link. Participa!

SEGUIX EL PROCÉS