Servicios de la web

Hall

Fitxa del recurs


JARDÍ DEL TURIA. Tram 09

Fotografia del centre

Puente de las Flores – Puente de la Exposición


Localització

Direcció: PUENTE DE LAS FLORES - PUENTE DE LA EXPOSICIÓN
Telèfon:
Autobús: 1,32,36,71 y 95.
Metro: ALAMEDA ( 3 y 5)

Aparcament

1 plaça reservada al Passeig de l’Albereda, davant el núm.1; 1 plaça reservada a l’Albereda, davant el núm. 4; 1 plaça reservada al carrer de Ximénez de Sandoval, núm. 8.


Accés

Disposa de 4 accessos al jardí de l’antic llit, cap d'ells esta adaptat; pel fet que els accessos estan constituïts per un únic tram de rampa de longitud major de a 9 m, sense àrees de replanells, 1. P. de l'Exposició – Passeig de l'Albereda (5%) // 2. P. de l'Exposició – Passeig de la Ciutadella (5%) // 3. P. del Real – Passeig de la Ciutadella. (4%) L'altre accés no és accessible per disposar de desnivell i ressalts no salvats al començament de la rampa, així com un sol tram de rampa de longitud major de 9 m, sense àrees de replanells; 4. P. del Real – Pla del Real. (6%)


Circulació horitzontal

L’tinerari paral·lel al passeig de l'Albereda disposa d'un paviment de llambordes sense desnivells. La resta de carrers i itineraris centrals i paral·lels al passeig de la Ciutadella tenen un paviment de terra batuda amb desnivells i ressalts sense salvar en algunes zones. Existeix carril bici empedrat en la vora esquerra.


Zones d'oci, serveis i mobiliari

Este tram de l'antic llit del riu està destinat principalment a zona verda enjardinada. A la cantonada del passeig de la Ciutadella amb el P. de l'Exposició s'ubica un camp de futbol gestionat per la Fundació Esportiva Municipal.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI