23/03/2018 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall

Àmbit territorial

En l'actualitat, les Juntes Municipals de Districte es constituïxen amb el següent àmbit territorial:

Junta Municipal de Ciutat Vella: Comprén els barris d'El Carmen, El Pilar, Sant Francesc, El Mercat, La Seu i La Xerea.

Junta Municipal de Russafa: Comprén els barris de Russafa, Pla del Remei i Gran Via, Mont-Olivet, En Corts, Malilla, Font de Sant Lluís, Na Rovella, La Punta i Ciutat dels Arts i les Ciències, Forn d´Alcedo, Castellar-L´Oliveral, Pinedo, El Saler, El Palmar, El Perellonet, La Torre i Faitanar.

Junta Municipal d'Abastos Comprén els barris Nou Moles, Soternes, Tres Forques, La Fontsanta, i la Llum, així com Botànic, La Roqueta, La Petxina i Arrancapins.

Junta Municipal de Patraix: Comprén els barris de la Raiosa, L´Hort de Senabre, La Creu Coberta, Sant Marcel-lí, Camí Reial, Patraix, Sant Isidre, Vara de Quart, Safranar i Favara.

Junta Municipal de Tránsits: Comprén els barris de Campanar, Tendetes, El Calvari, Sant Pau, Benicalap, Ciutat Fallera, Marxalenes, Morvedre, Torrefiel, Trinitat, Tormos, Sant Antoni, Benifaraig, Poble Nou, Carpesa, Cases de Bàrcena, Mauella, Massarrojos, Borbotó, Benimàmet i Beniferri.

Junta Municipal d´Exposició: Comprén els barris d'Orriols, Sant Llorenc, Benimaclet, Camí de Vera, Exposició, Mestalla, Jaume Roig, i Ciutat Universitària.

Junta Municipal de Marítim: Comprén els barris del Grau, El Cabanyal-Canyamelar, La Malva-rosa, Beteró, Natzaret, Ayora, Albors, La Creu del Grau, Camí Fons, Penya-Roja, L´Illa Perduda, Ciutat Jardí, L´Amistat, La Vega Baixa i la Carrasca.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI