Servicios de la web

Hall

Director OAM de Parcs i Jardins i Escola de Jardineria

Josep Tamarit Fuertes

DADES DE CONTACTE

C/ Antoni Suarez, 7
C.P. 46021
Telèfon: 963257881
Correu electrònic:
administracion@oamparquesvalencia.es
jtamarit@oamparquesvalencia.es

RETRIBUCIONS I DECLARACIONS DE BÉNS I DRETS PATRIMONIALS

Retribució anual bruta (sense antiguitat): 63.630,00 €

Declaració de béns i drets patrimonials:

BOP 26.03.2020 (pdf 391 Kb).

BIOGRAFIA I TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL

BIOGRAFIA

Nascut el 12 de març de 1978 a Albuixech (València). Viu al seu poble natal amb la seua parella i les seues dues filles.

Enginyer i Paisatgista. Ha desenvolupat la seua activitat professional majoritàriament en el camp de l’assessoria tècnica i el desenvolupament de projectes en matèria de paisatgisme, medi ambient, agricultura urbana, desenvolupament territorial, enginyeria agrícola i jardineria.

Ha estat mestre col·laborador de la Universitat Politècnica de València, dirigint diversos projectes finals del Màster Iberflora de Paisatgisme.

Havent treballat majoritàriament com a professional lliberal entre els anys 2003 i 2015, entrà a treballar en la Diputació de València com assessor tècnic de l’Àrea de Medi Ambient de la corporació, treball que desenvolupà entre els anys 2015 i 2019.

Des de finals de 2019, exercís la seua responsabilitat com director-gerent de l’Organisme Autònom Municipal de Parcs i Jardins Singulars i Escola de Jardineria i Paisatge Municipal de València.

En 2019 va concórrer a les eleccions municipals del seu poble encapçalant la llista del grup municipal de Compromís per Albuixech, i des d’aleshores és primer tinent d’alcalde i regidor d’educació i esports.

Trajectòria professional

DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA

Tècnic Superior en Gestió i Organització d'Empreses Agropecuàries (pdf 3100kb). Ingeniero Técnico Agrícola, Especialidad en Hortofruticultura y Jardineria (pdf 3257kb).


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI