Notícies

dj., 15/04/2021

dc., 14/04/2021

La Junta de Govern Local ha aprovat este divendres la recepció de 3,2 milions d'euros d'ajuda de l'IDAE per al projecte de «Regeneració urbana de l'entorn de la plaça de la Ciutat de Bruges, Llotja de la seda, Mercat Central i Església de Sant Joan del Mercat». Es tracta d'una subvenció dirigida a projectes singulars d'entitats locals que afavorisquen el pas a una economia baixa en carboni en el marc del Programa Operatiu FEDER de creixement sostenible.

dj., 04/03/2021

 

dl., 23/11/2020

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha argumentat hui, davant el secretari d'Estat per a la Unió Europea del Ministeri d'Afers Exteriors, Juan González-Barba, “la importància que els ajuntaments participen en l'execució dels fons que la Unió Europea (UE) ha previst perquè les ciutats mitiguen els efectes de la pandèmia del coronavirus”.

dv., 13/11/2020

L'alcalde de València, Joan Ribó, s'ha reunit este dijous amb el secretari autonòmic per a la Unió Europea i Relacions Externes, Joan Calabuig, amb qui ha tractat sobre la participació dels ajuntaments en la gestió dels fons europeus.

dt., 10/11/2020

Vos presentem www.pontaeuropa.es, el lloc web que hem creat expressament per a vosaltres: els ajuntaments i les mancomunitats de la Comunitat Valenciana que aposteu per la participació en projectes europeus com a via per a un futur verd, digital i inclusiu dels vostres municipis.

dt., 10/03/2020

El Programa de Medi Ambient i Acció pel Clima (LIFE) és l'instrument financer de la Unió Europea dedicat al medi ambient per al període 2014-2020. El seu objectiu general es basa a catalitzar els canvis en el desenvolupament i l'aplicació de polítiques, aportant solucions i pràctiques per als reptes mediambientals i climàtics, i promocionant tecnologies innovadores.

dj., 05/03/2020

La Comissió Europea ha presentat aquest dimecres el seu pla per a una llei climàtica amb la qual pretén convertir en norma l'objectiu d'una neutralitat climàtica per a l'any 2050, un objectiu sobre...

dj., 20/02/2020

La presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, i la vicepresidenta per a Asuntos Digitals, MargretheVestager, el dimecres a Brussel·les.

dc., 19/02/2020

Les ajudes i fons de l' Unió Europea són d'una envergadura molt considerable, no sempre aprofitada en tota la seva potencialitat per les administracions. És per això que l'Ajuntament de València, des de l'oficina d'ajuda tècnica per a Projectes Europeus....

Pàgines

Ir a Inicio