Presentación de la web - Portada

La present web naix per a informar la ciutadania sobre l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat del barri Cabanyal-Canyamelar-Cap de França (EDUSI 3C València), els projectes principals que la componen, estats d'execució, activitat dels òrgans de gestió de l'estratègia i notícies d'interés.

L'EDUSI 3C s'inscriu dins d'un ampli pla d'inversions en el barri i té com a objectiu la seua regeneració urbana i social, I es centra en la millora de la qualitat de vida dels seus habitants i de la situació econòmica, social i ambiental del barri, i, per extensió, de la ciutat.

L'estratègia partix d'una visió comuna de tots els agents implicats i contempla un ampli i inclusiu procés de participació ciutadana. Així, també les seues línies d'actuació partixen d'un enfocament integrat dels aspectes econòmics, ambientals, climàtics, demogràfics, socials i participatius.

L'estratègia està cofinançada per fons FEDER dins del Programa Operatiu de Creixement Sostenible 2014-2020 i l'import total d'actuacions a executar ascendix a 15.000.450 €, dels quals15.000.000 € provenen de fons comunitaris.

Ir a Inicio