Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

Octava Campanya Escolar sobre Contaminació Acústica

Campanya escolar 2014-2015

Descripció

Des de la Delegació de Qualitat i Anàlisi Mediambiental, Contaminació Acústica i Platges de l’Ajuntament de València volem convidar el seu centre a participar en la campanya educativa “*Mutis, Controla el teu soroll”.

Els temes destacats d’aquesta campanya seran traslladats a l’alumnat a través de la peculiar família “Mutis”. Entre ells destaquen: el so en la meua ciutat, conseqüències de la contaminació acústica i control del soroll i mesures preventives, que seran completades amb activitats pràctiques, com ara l’ús i mesurament de nivells sonors amb sonòmetre, joc de transmissió de so…, tot açò desenvolupat per personal tècnic ambiental. S’ofereix la possibilitat de realitzar els tallers en diferents espais:

Per a l’alumnat de 5é  i 6é de primària la campanya es desenvoluparà en les instal·lacions del centre escolar, ja siga en un aula, en el gimnàs o en la sala d’actes. Açò dependrà de la disponibilitat i elecció del centre.

També poden realitzar els tallers en les instal·lacions de Naturia, en aquest cas es pot completar l’activitat amb algun dels tallers i/o exposicions que s’ofereixen en Naturia.

Naturia és un lloc d’exposició i divulgació del medi ambient urbà que compta amb diverses aules on poder realitzar tallers i activitats, dins del Jardí del Túria, entre l’avinguda de Manuel de Falla i el passeig de la Petxina.

|

Objectius

Conscienciar a l’alumnat de les causes i efectes del soroll a fi de contribuir a una millor qualitat de vida.


Adreçat a

EP5, EP6


Calendari i horari

La campanya es realitza d’octubre a març prèvia inscripció dels col·legis i l’horari serà concertat prèviament amb el centre.


Aportacions del Ajuntament

- Material pedagògic aportat per l’ajuntament en el moment de la realització del taller (sense cost per als centres).
- Personal tècnic ambiental.


Observacions

- El taller pot realitzar-se bé en les instal·lacions del centre demandant o en les instal·lacions de Naturia. Es prega que en l’apartat de “Observacions” de la inscripció indiquen la preferència del lloc de realització.
- Els desplaçaments fóra del centre són a càrrec del col·legi.


Informació

Una vegada realitzada la inscripció, es remetrà als centres interessats un formulari per a recopilar informació sobre els interessos de la campanya.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI