21/04/2018 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

Sexta Campanya Escolar sobre Contaminació Acústica

Campanya escolar 2014-2015

Des de la Regidoria de Contaminació Acústica de l'Ajuntament de València, volem invitar al vostre Centre a participar en la Campanya Educativa "Mutis… Controla el teu soroll". Esta campanya té com a objecte conscienciar alumnes d'Educació Primària i com a novetat enguany també per als alumnes de 1r i 2n de Secundària de les causes i efectes del soroll a fi de contribuir a una millor qualitat de vida.

Els temes destacats d'esta campanya seran traslladats a l'alumnat a través de la peculiar família "Mutis". Entre ells destaquen: el so en la meua ciutat, conseqüències de la contaminació acústica, control del soroll i mesures preventives, que seran completades amb tallers de conscienciació, tot això desenvolupat pels nostres Tècnics Ambientals.

S'oferta la possibilitat de realitzar els tallers en diferents espais:

· Per als alumnes de 5t'i 6t de primària la campanya es desenvoluparà en les instal·lacions del centre escolar, ja siga en un aula, en el gimnàs o en el saló d'actes, dependrà de la disponibilitat i elecció del centre. També poden realitzar els tallers en les instal·lacions de Naturia amb la sol·lictud prèvia.

· Per als alumnes de 1r i 2n de secundària el desenvolupament de la campanya i els seus tallers formatius es durà a terme en les Instal·lacions Tècniques del Servici de Contaminació Acústica siti en l'Avinguda de França núm. 60 o en les instal·lacions de Naturia, un lloc d'exposició i divulgació del medi ambient urbà on es compta amb diverses aules en què poder realitzar tallers i activitats, dins del Jardí del Túria entre l'Avinguda Manuel de Falla i el Passeig de la Petxina.

A més, s'oferix la possibilitat de participar en diversos concursos a fi que els participants reflectisquen la seua visió i possibles solucions sobre la problemàtica del soroll.

Categories dels concursos:
A la millor fotografia: "El soroll en la meua ciutat”.
On es reflectisquen tant situacions no desitjades com a ideals relacionades amb el soroll i l'entorn.
A la “Millor idea individual”
Que contribuïsca a millorar la qualitat de vida en relació amb el medi ambient i el soroll.
A la “Millor idea-iniciativa del centre escolar”
Que contribuïsca a millorar el confort acústic en el teu centre escolar.

Totes les categories tindran premi tant en Primària com en Secundària, amb la qual cosa s'atorgaran un total de 6 premis.
A la finalització de la Campanya s'entregaran als alumnes i centres guanyadors, en un acte públic, els distints guardons.

La inscripció al taller es pot realitzar per mitjà d'una d'estes opcions:

- Enviar el formulari d'inscripció degudament omplit a l'email: acustica.ambiental@valencia.es .acustica.ambiental@valencia.es - Enviar el formulari d'inscripció degudament omplit al Fax: 96 389 50 24acustica.ambiental@valencia.es - Contactar telefònicament al 96 208 22 14 i 96 208 24 54.

|

Formulari inscripció (pdf 2,90 mb)


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI