25/02/2018 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall

INFOCIUTAT

MUSEU DE LA CIUTAT


HORARI:
- Dilluns a dissabte, de 10:00 a 19:00 hores.
- Domingo i festius, de 10:00 a 14:00 hores.
Tancat: 1 i 6 de gener, 1 de maig i 25 de desembre.


TARIFES:
- Entrada individual: 2 euros.
- Diumenges i festius: gratuït
- ABONAMENT: 6 euros (vàlid per tres dies).
- Més informació sobre TARIFES REDUÏDES(pdf 17kb)

|

interior del Museu de la Ciutat

En el Museu de la Ciutat s'exposa una selecció de les riques col·leccions artístiques municipals.

La seua ubicació en l'antic Palau dels comtes de Berbedel, anteriorment del marqués de Campo, un interessant exemple de l'arquitectura senyorial valenciana, constituïx un al·licient afegit a la visita al Museu de la Ciutat. Una construcció de port autènticament monumental, en la que coexistixen les pervicències barroques visibles en detalls monumentals de la fatxada principal, el pati o l'escalinata coberta d'esvelta cúpula, en convivència arquitectònica amb un eclecticisme classicista en el cos principal de la fatxada, destacant també la decoració d'alguns dels seus salons o el tractament sobri i funcional de les plantes posteriors.

Entre les col·leccions artístiques que alberga este museu dependent de l'Ajuntament de València, destaquen especialment les pintures realitzades majoritàriament per artistes valencians, representatives d'un dilatat període històric que arranca en el segle XV. La varietat de temes, estils, autors i tendències constituïx un dels al·licients d'esta pinacoteca els continguts del qual són susceptibles de variar periòdicament, donada la gran quantitat d'obres no exposades que posseïx el Museu de la Ciutat.

Altres col·leccions artístiques, com la de gravats, escultures, medalles, monedes o vistes retrospectives de la ciutat de València, complementen l'interés que la visita al Museu de la Ciutat té per als valencians, i també per als que ens visiten procedents d'altres llocs. L'ampliació de les seues actuals instal·lacions per mitjà de la incorporació de dos noves construccions adossades a l'actual edifici garantix l'expansió i l'interés creixent de l'oferta d'este museu ubicat en el Centre Històric.

A més, el recinte acull moltes exposicions temporals, la informació del qual ve referenciada en les pàgines d'Agenda de la web municipal.

|
Mes informació sobre accesibilitat


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI