Servicios de la web

Hall

INFOCIUTAT

ESPAI INTERCULTURAL VALÈNCIA - COOPERACIÓ I MIGRACIÓ


Espai Intercultural València - Cooperació i migració

Què és el Espai Intercultural?

L’Espai Intercultural és un recurs municipal que depén de la Regidoria responsable en matèria de Cooperació al Desenvolupament i Migració de l’Ajuntament de València, per a la promoció i apoderament de l’associacionisme al municipi de València.

On està ubicat i l’horari?

C/ Jardins núm. 2 (c/ de Dalt núm. 43).

A qui es destina?

Este equipament cívic s’adreça a associacions i entitats sense ànim de lucre, legalment constituïdes i registrades, ubicades al municipi de València o que desenvolupen la seua activitat a València, amb finalitats cíviques i socials relacionades amb la població migrant i la cooperació al desenvolupament.

Les associacions i entitats, esmentades més amunt, podran ser usuàries de l’Espai Intercultural si complixen alguna de les condicions següents:

1. Que no disposen de local adequat en una primera fase de la seua constitució i desenvolupament.
2. Que es troben en situació transitòria de carència o precarietat de local.

Què poden sol·licitar les entitats en l’Espai Intercultural?

. Ser usuàries de l’Espai Intercultural. Ús de despatxos, aula de formació, aula multiusos i equipament tècnic (recursos d'oficina, telèfon, ordinadors, impressora i accés a Internet).
. Utilitzar puntualment espais comuns i servicis propis de l’Espai (aula de formació i aula multiusos).

On sol·licitar-ho?

En la Seu Electrònica de l’Ajuntament de València.

Quina finalitat té l’Espai Intercultural?

. Facilitar el treball associatiu oferint un espai físic, una infraestructura i diversos servicis per al desenvolupament i bon funcionament de les associacions i entitats sense ànim de lucre i amb finalitat social.
  . Esdevenir un espai de trobada i un referent comú d’estes associacions, on poder compartir coneixements i experiències i promoure iniciatives conjuntes per a l’aprofitament dels recursos existents.

Per a qualsevol consulta contacta amb nosaltres en espai.intercultural@valencia.es

Sol·licitud, requisits en la Seu electrònica / Tràmits de la web. Què és l'Espai Intercultural? (Descarrega la informació en format pdf 62 kb).


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI