Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

UNIVERSIDAD POPULAR DE VAL╚NCIA
Curs 2020-2021

  • VAL╚NCIA

Cursos  2020-2021

La Universitat Popular de ValŔncia permetrÓ conservar la matrÝcula del curs actual per al pr˛xim curs 20/21.

El primer trimestre serÓ gratu´t per a qui haja perdut classes per la pandŔmia, la programaciˇ d'activitats es mantindrÓ igual que el curs 2019/20 i hi haurÓ una sola sessiˇ de classe per setmana.

Les persones que estaven matriculades i assistint en classe fins al 12 de marš de 2020 (s'exclou aquelles que ja li'ls haguera retornats la matrÝcula) podran continuar assistint a les mateixes activitats amb la mateixa matrÝcula, del 30 de setembre de 2020 fins al 18 de desembre de 2020. El curs 2019/20 es prolonga fins a les vacances de Nadal. Fins a aqueixa data, nomÚs s'impartirÓ una sessiˇ setmanal, amb el 50% de les persones matriculades en cada grup, a causa de les mesures de seguretat sanitÓria.

Per a confirmar la plaša del curs 2019-2020 per a continuar al setembre, cal entrar en la web matricula.universitatpopular.com

Les persones que no comuniquen la seua intenciˇ de continuar en el termini indicat de l'1 al 12 de juliol seran donades de baixa. Mentre que les persones que no estaven matriculades durant l'Estat d'Alarma, el procÚs Ús diferent. El mes de setembre, les places que no s'hagen confirmat com ocupades per les persones matriculades en el curs 2019/20, s'oferiran primer a la llista d'espera de l'activitat si hi haguera, i la resta eixiran com a places lliures en la web i es podran solĚlicitar.

En el cas que hi haguera grups nous, s'adjudicarÓ primer la plaša als qui no van haver pogut formalitzar la matrÝcula en el mateix centre o activitat, i la resta seran places lliures.

CONSULTAR + INFO


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI