Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

JARDÍ BOTÀNIC
BOTArdorNIC, visites guiades públic general


BOTArdorNIC, visitas guiadas público general

BOTArdorNIC, visitas guiadas público general.

DATA: Des del dissabte 10 d'octubre fins al diumenge 20 de desembre de 2020.
HORARI: A les 10:30 hores.
LLOC: Jadí botànic.

Perdre's al Botànic sempre és una bona opció i a la tardor encara més. Si visites el Jardí aquests mesos podràs gaudir del seu magnífic paisatge canviant i descobrir tots els secrets de les 27 col·leccions en les quals estan organitzades les 5.000 espècies vegetals que hi ha en el Botànic, a través d'una visita adaptada a les teues necessitats.

Les visites guiades gratuïtes es faran tots els dissabtes, des del 10 d’octubre fins al 20 de desembre, a les 10:30 h. Ja us podeu inscriure a la visita del pròxim dissabte dia 10 i gaudir, prèvia reserva i abonant l’entrada del Jardí, d’un recorregut pel Jardí de la mà dels guies del Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic. Reserveu l’entrada i descobriu amb els vostres propis ulls les transformacions de la nostra col·lecció vegetal en l’estació més especial de l’any.

L'aforament està limitat a 15 participants, per a garantir grups reduïts d'acord amb les mesures COVID 19. Caldrà dur mascareta, es farà presa de temperatura i a l’entrada del Jardí trobareu gel hidroalcohòlic perquè us pugueu desinfectar les mans.

BOTArdorNIC, viu la tardor al Botànic a l’aire lliure i amb tota la seguretat!

Més informació: consulte en la seua pàgina web


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI