Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

PLATJA DEL CABANYAL
Cine a la platja. "Tadeo Jones 2".

  • PASSEIG MARITIM (junto a Bibliomar del Cabanyal), S/N
  • VALÈNCIA

DATA: Dijous 29 d'agost a les 22.00 hores.
LLOC: Platja del Cabanyal junt amb la “Bibliomar”.

PEL·LÍCULA: "Tadeo Jones 2".

Des de Platges a través del Patronat Provincial de Turisme València, oferirà el dia 29 de AGOST en la Platja el Cabanyal dins de la campanya de cine en les platges la projecció de la pel·lículas : “TADEO JONES 2” amb l'objectiu principal de reforçar el turisme i l'oci en les platges Valencianes. Esta oferta d'oci permetrà prolongar l'activitat de les nostres platges durant la nit amb pel·lícules per a tota la família i de manera totalment gratuïta.

Des del Patronat de Turisme s'han posat en marxa estes accions que crearan experiències úniques i contribuirà que els visitants consumisquen productes turístics i coneguen de primera mà l'oci que oferixen els nostres municipis, ja que abans de cada sessió es projectarà el vídeo de promoció de la província.

Per mitjà de Pantalles unflables de 90m2 col·locades en les voltants de l'Hotel Les Arenes junt amb la Bibliomar del Cabanyal podrem disfrutar d'una nit en la platja amb la projecció d'estes pel·lícules. Els espectadors podran emportar-se la seua pròpia cadira o una tovalla per a assentar-se en l'arena per a veure la projecció de la pel·lícula, que començarà a les 22.00 hores.

Per favor, respecta el medi ambient, no deixes el teu fem en la platja, col·labora amb els servicis de neteja i utilitza les papereres per a deixar els teus residus. És un missatge del TEU AJUNTAMENT i la Delegació Qualitat Ambiental.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI