Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

MUSEU FALLER
Dia Internacional dels Museus. Activitats programades


Dia Internacional dels museus

DATA: Del 13 al 16 de maig de 2019.
LLOC: Museu Faller de València.

El dia 18 de maig se celebra el dia Internacional dels museus. Els museus de cultura festiva, ja reconeguts com a centres culturals de referència, precisen honrar les seues col·leccions, històries i llegats, actualitzant i dinamitzant les tradicions que mostren. A més, el dia 18 de maig l’entrada a tots els museus i monuments municipals serà totalment gratuïta.

PROGRAMA:

- El dilluns dia 13 de maig, a les 11.00 hores i a les 18.00 hores: Visita guiada "Tradicions valencianes en la cultura fallera" a càrrec dels tècnics dels Museus de Cultura Festiva.

- El dimecres dia 15 de maig a les 18.00 hores: Visita guiada a l’exposició "En peu de festa. Cartells del Museu Faller de València" a càrrec d’Iván Esbrí.

- El dimecres dia 15 de maig a les 19.30 hores en el Saló d’Actes de Junta Central Fallera: Taula redona "Els museus fallers com a contenidors culturals de les tradicions falleres". Participen: Alberto Bou (Museu Faller de Gandia), Agustí Ferrer (Museu Faller d’Alzira), Kike Gandia (Museu Faller de Cullera), Jesús González (Museu Faller de Xàtiva), Pilar Luna (Museu de l’Artista Faller), Gil-Manuel Hernàndez (Museu Faller de València). Moderador: Gustavo Clemente (periodista d’À Punt FM).

- El dijous dia 16 de maig a les 19.30 hores en la Sala d’Audiovisuals del Museu Faller de València: Taula redona "Les tradicions festives en els museus valencians". Participen: Juli Blasco (Museu Valencià de la Festa), Francesc Tamarit (Museu Valencià d’Etnologia) i Gil-Manuel Hernàndez (Museus de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València). Modera: Mar Piquer (Documentalista d’El matí À Punt).

- El dissabte dia 18 de maig l'entrada al museu faller serà gratuïta pel Dia Internacional dels Museus.


PROGRAMA COMPLET dels MUSEUS DE CULTURA FESTIVA (pdf 41 kb).


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI