Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

CENTRE DEL CARME
Something Happened


Something Happened

Something Happened

DATA: Des del dijous 13 de juny fins al diumenge 8 de setembre de 2019.
LUGAR: Centre del Carme. Sala Carlos Pérez.
PRECIO: Entrada gratuita.

Something happened és la tercera exposició que compon el cicle curatorial Totalitat i infinit, un espai en el qual reflexionar sobre allò que creiem saber de la producció artística, sobre el seu sentit i significat, sobre els seus límits i contextos en un intent per acostar-nos a aquest últim contingut conegut com la seua essència.

Un últim moment en el qual transferir els sabers, aprendre a deixar-los anar i advertir amb això que aquest espai expositiu suposa una eina més que es troba adscrita a la dinàmica natural contemporània. On ara toca coresponsabilitzar-se a l’hora de prendre les nostres pròpies decisions, ja siga en l’observació com a captar les possibles disconformitats que tanquen els missatges.

Totalitat i infinit és un projecte d’investigació curatorial que planteja la idea d’exposició artística com un gran acte de transferència, un espai en el qual l’art, els subjectes i les coses es comprometen a intercanviar experiències en una zona de sentiència. Sota aquest concepte s’estructura una programació expositiva que pretén reflexionar sobre el món que configura la nostra realitat, i s’arriba a la conclusió que tot el que hi ha d’humà en ell es pot distorsionar, qüestionar i fins i tot desarticular fins a l’infinit.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI