Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

JARDÍ BOTÀNIC
6ª Trobada de paisatge


6ª Trobada de paisatge

6ª Trobada de paisatge.

DATA: Del divendres 8 al dissabte 9 de novembre de 2019.
LLOC: Auditorio Joan Plaça del Botánico.
PREU: Entrada gratuïta.

Arquitectes pel paisatge organitza, en col·laboració amb el Jardí Botànic de la Universitat de València, la 6ª edició de la seua Trobada de paisatge, enfocada a professionals que treballen al voltant d’aquesta àrea. La trobada d’enguany està dedicada als “Paisatges pròxims”, el paisatge més local i proper de la Comunitat Valenciana.

El tema d’aquesta trobada reflecteix l’evolució dels paisatges als nostres territoris, tant els quotidians com els singulars, els reptes als quals aquests s’enfronten i l’adaptació al canvi climàtic des d’una sostenibilitat social, econòmica i ambiental. La idea és reflexionar sobre el moment actual i el futur immediat així com compartir experiències d’altres realitats que puguen servir per a exemplificar mirades positives de les quals aprendre.

En el programa estan previstes xarrades sobre temes com les polítiques de paisatge en la Comunitat Valenciana, la preservació de l’horta alacantina, projectes de regeneració urbana, ciutats més habitables per a tothom, entre altres.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI