Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

MUSEU DE LES CIÈNCIES
Érase una vegada… la ciència per als amants dels contes

  • AV. PROFESSOR LÓPEZ PIÑERO, 7
  • 46013 VALÈNCIA
  • Telèfon: 902.10.00.31 (Reservas é Información)
  • Url:http://www.cac.es

erase una vez

Érase una vegada... La ciència per als amants dels contes
Activitat recomanada per a públic Infantil.

DATA: Activitat Temporal
PREU: Accés lliure, amb la teua entrada del Museu
LLOC: Primera planta

Series capaç de trobar ciència en el castell embruixat, en el bosc sense fi, dins de la casa de xocolate, en l’espill màgic o en la tija de fesols? “Érase una vez…” ens dóna la resposta i presenta conceptes científics a través de deu contes populars.
Ventafocs, Caputxeta Roja, el Llop Feroç, Alicia o els quaranta lladres boten dels llibres per a contar-nos tot sobre la ciència darrere dels relats infantils. Amb multitud de mòduls interactius, l’exposició es desenvolupa en deu “llibres” gegants organitzats al voltant d’un bosc ple de sorpreses on explorar i escoltar els contes tradicionals. 
Podràs descobrir els secrets del cacau en una fàbrica de xocolate, ensenyar a un desobedient Pinotxo, construir la casa dels tres porquets i veure si resistix el bufit del llop, desxifrar el codi per a entrar en la cova dels quaranta lladres o visitar una habitació on creixes i enculls. 
Per a tots els que han llegit, contat o somiat amb contes populars.

També coneixeràs els contes clàssics i la ciència que amaguen en el nostre Contacontes els dissabtes i diumenges a les 11:00, 12:00, 17:00 i 18:00 hores. Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI