Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

JARDÍ BOTÀNIC
Visites guiades: setmana de la ciència


Visites guiade setmana de la ciència

Visites guiades: setmana de la ciència.

DATA: Dissabte 28 de novembre de 2020.
HORARI:
- A les 10:30 hores.
- A les 11:30 hores.
LLOC: Jardí Botànic.
PREU: Entrada gratuïta abonant l'entrada del jardí.

Vine a les nostres visites guiades especials per la setmana de la ciència. I què tenen de diferent? Que volem mostrar-te una de les tres vessants que tots els Jardins Botànics tenen o aspiren a tindre. Els Jardins compten amb una part molt important d’investigació, altra educativa i divulgativa, però també s’hi dediquen a la conservació vegetal, i és ací on ens detindrem. 

Quines tasques realitza el Jardí Botànic en matèria de conservació? Quines responsabilitats té? El nostre Botànic es troba en un punt calent de biodiversitat, la conca mediterrània, però amés a més, la nostra Comunitat té moltíssimes espècies vegetals, algunes d’elles exclusives, i altres en perill d’extinció. Vos parlarem d’elles, de com patim una ceguera botànica i només parem atenció a espècies animals que estan en situacions crítiques.

I tot açò ho farem seguint un fil conductor, el d’un projecte de conservació que s’està desenvolupant al Jardí amb la Fundació Biodiversitat, per a treballar en la recuperació genètica de l’Estepa de Cartagena, una espècie emblemàtica en perill crític d’extinció. Ella no rep atenció mediàtica, però al Botànic treballen en aquest projecte molts professionals d’àrees que van des de la conservació i la investigació, fins a l’educació. Acompanyeu-nos en aquest viatge cap a la preservació del nostre patrimoni vegetal.

Més informació: consulte en la seua pàgina web


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI