Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

CENTRE DEL CARME
Falles experimentals. Història d'una dissidència.


Inauguració ‘Falles experimentals. Història d'una dissidència’

Falles experimentals. Història d'una dissidència.

DATA: Des del dimarts 10 de març fins al diumenge 30 d'agsot de 2020.
LLOC: Centre del Carme. Sala Refectori.
PREU: Entrada gratuïta.

‘Falles experimentals. Història d’una dissidència’ és una mostra d’aquells artistes fallers, incompresos i molt criticats des dels sectors tradicionals, que van iniciar rotunds canvis formals en l’univers faller. L’exposició realitza un recorregut per les comissions agrupades en la secció de Falles I+E en les quals s’inclouen també a les comissions que plantegen una crítica integral a la jerarquitzada festa fallera i a les seues manifestacions religioses.

Les falles experimentals es realitzen amb materials no contaminants i de combustió més neta (és un dels criteris per a la concessió dels premis d’aquesta secció) i plantegen una relació més complexa amb l’espai en el qual es planten recuperant, en alguns casos, la paret de l’edifici com a suport, o desenvolupant la seua narració en espais concebuts a manera d’instal·lació d’art contemporani, on els ninots ja no se situen envoltant un eix central sinó escampats per un espai fitat o transitable sense tanques perimetrals.

Consulte ací el video de l'exposició. Consulte ací el Tour Virtual. Consulte ací l'horari de reabertura e informació d'interés.


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI