Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

VALÈNCIA CANVIA PEL CLIMA

  • VALÈNCIA

DATES: Del 15 d'octubre a l'11 de novembre de 2018
LLOC: En diferents punts de la ciutat de València

Consultar FULLET i PROGRAMA en format pdf (2005kb)
València Canvia Pel Clima

La regidoria d'Energies Renovables i Canvi Climàtic ha preparat "València canvia pel clima". Una iniciativa en la que s'organitzaran tallers, conferències i activitats per a tots els públics que buscaran conscienciar sobre la lluita contra el canvi climàtic.

Durant este pròxim mes, València acollirà, entre altres coses, els bioblitz de Benicalap i Marxalenes, la jornada final del projecte ProSumE, la jornada de Els Municipis canviem pel Clima o diversos treballs amb col·legis per a transformar els hàbits dels xiquets i xiquetes.

La iniciativa culminarà el diumenge 11 de novembre amb el tancament de la Plaça de l'Ajuntament de València en un gran acte “lúdic i divulgatiu” que porta per títol ‘La plaça canvia pel clima’, amb tallers, activitats per als més xicotets i exposicions. Es reunirà una mostra divulgativa de les diferents entitats participants en els últims actes duts a terme al llarg del mes i altres relacionats amb les temàtiques de l'esdeveniment: energies renovables, eficiència energètica, mobilitat sostenible, alimentació ecológica i de proximitat, gestió de residus/reciclatge, gestió de l'aigua, salut, biodiversitat i infraestructures verdes.

Utilitats

La Plaça canvia pel Clima!

Festa de cloenda

La Plaça canvia pel clima!
Data: 11 de novembre 2018.
Horari:10.00 a 15.00h.
Jornada lúdico-festiva amb tallers i activitats per al públic en general.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI