Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

CAFÉ MERCEDES JAZZ
Pasquale Calò Quartet


Pasquale Calò Quartet

Pasquale Calò Quartet.

DATA: Diumenge 20 d'octubre de 2019.
HORARI: A les 19:30 hores.
LLOC: Café Mercedes Jazz.
PREU: Entrada 10 euros.

Nascut a Barletta el 19 de juny de 1987, comença l'estudi del saxofon als 12 anys, en el "Conservatori N. Piccinni" de Bari.

Va fundar el col·lectiu d'improvisadors Mediterraneo Radicale. El Col·lectiu segueix actiu en Lombardía, Piemonte i Puglia. Amb el Col·lectiu va fundar laboratoris urbans d'improvisació radical en diverses ciutats italianes, recuperant i desenvolupant la idea d'un art creatiu multidisciplinari, fort i amb diferents idiomes perfectament interpenetrados entre ells.

Des de 2012 viu entre Torí i Milà, on col·labora amb nombrosos artistes i coordina el treball de Mediterraneo Radicale Collective i l'etiqueta independent de música relacionada amb la improvisació Mediterranean Creative Rècords; ell duu a terme el projecte d'investigació L.O.R.S. M. (Laboratoris urbans d'investigació i experimentació musical) i L.O.M.I. (Laboratoris urbans de música improvisada) a les ciutats de Torí, Milà ad Bari.

És el fundador i director artístic del Springtime Jazz Festival (festival internacional que té lloc en moltes ciutats europees en Spring) i International Creative Residences (programa de residències artístiques que té lloc a Itàlia i Dinamarca durant tot l'any).Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI