Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

Jornada de formació sobre la gestió integrada de la plaga del punxegut roig de les palmeres en el palmerar municipal de la ciutat de València

Atenent a la petició de formació en la detecció precoç i estratègies de lluita contra la plaga del PRP, plantejada en el marc de les reunions de coordinació de les distintes unitats de gestió de la jardineria de l’Ajuntament de València, que mensualment convoca el Servici de Jardineria, com a responsable de la major part de l’arbratge de la ciutat (i pioner en la lluita contra la plaga), s’ha organitzat una jornada per al divendres 7 de març de 2014, en la Sala de Conferències del Complex Municipal “Petxina”, destinada a la formació del personal municipal i de les empreses concessionàries, l’horari de la qual serà de 8:30 a 13:15 hores.

La jornada està centrada en dos punts importants del pla de lluita: la detecció precoç de l’atac i les formes d’aplicació dels productes fitosanitaris, en els tractaments preventius i curatius. Està inclosa dins de les activitats de divulgació del programa ARBORÍTZA'T – UN ANY D’ARBRE 2014.

A la jornada assistiran el Servici de Jardineria, el Servici de Cementeris, Servicis Centrals Tècnics, que han invitat els treballadors de les seues contractes, la Fundació Esportiva Municipal i l’Organisme Autònom Municipal de Parcs i Jardins i Escola Municipal de Jardineria i Paisatge.

ASSISTENTS
SERVICI ASSISTENTS
Servici de Cementeris 6
Servici de Jardineria 71
Organisme Autònom de Parcs i Jardins 24
Servicis Centrals Tècnics 15
Fundació Esportiva Municipal 2
TOTAL 118
     
Servici de Cementeris 1 5
Servici de Jardineria 21 50
Organisme Autònom de Parcs i Jardins 24  
Servicis Centrals Tècnics 7 8
Fundació Esportiva Municipal 2  

Els temes que tractaran, d’acord amb el programa, seran:

- Situació actual del desenrotllament de la plaga en la ciutat. Pla i estratègies de lluita. Ponent: Santiago Uribarrena, Cap Secció d’Estudis i Planificació de l’Arbratge del Servici de Jardineria.
- Detecció precoç de l’atac en Phoenix canariensis i P. dactylifera. Ponent: Jacobo Llorens Forcada (Tècnic de FCC).
- Formes d’aplicació dels productes fitosanitaris en els tractaments preventius i curatius. Ponent: Pablo Valverde. Tècnic de la Secció de Manteniment i Obres de la Zona Nord.

Consultar el programa de la Jornada de Formació en format pdf


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI