Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

CENTRE D'INNOVACIÓ LAS NAVES
European Urban Resilience Forum 2020

  • VALÈNCIA

European Urban Resilience Forum 2020

DATA: dimecres 27 de maig de 2020.
HORARI: des de les 9.00h fins a les 15.00h.
LLOC: plataforma digital.

L’European Urban Resilience Fòrum és una plataforma d’intercanvi on institucions locals i regionals s’uneixen per a discutir estratègies i accions per a adaptar-se al canvi climàtic i construir resiliència urbana. Un esdeveniment que, en principi s’anava a celebrar a Suècia però que, a causa de la situació actual, es realitzarà en 2020 de manera online. Està coorganitzat pel projecte europeu ARCH, desenvolupat a València pel centre d’innovació Las Naves.

Aquest Fòrum és una iniciativa europea impulsada per ICLEI-Governs Locals per la Sostenibilitat, una organització internacional de governs locals i organismes estatals i regionals que s’han compromés amb el desenvolupament sostenible.

Projecte ARCH a València
ARCH és un projecte europeu -inclòs en el programa Horizon2020- que, amb un duració de tres anys, pretén analitzar i aplicar metodologies innovadores per a previndre els efectes del canvi climàtic en el patrimoni històric i natural de les ciutats.

A València, Las Naves és l’entitat municipal que ho desenvolupa i, gràcies a ell, s’avaluarà i millorarà la capacitat d’adaptació d’un patrimoni natural històric i mil·lenari com és l’Horta o l’Albufera. Amb aquest projecte ARCH també s’actuarà en l’avaluació de l’impacte climàtic en els edificis històrics de València, especialment de Ciutat Vella, com la Llotja o el Mercat Central.

MÉS INFORMACIÓ en el web Las Naves


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI