S'està cercant, espereu....

Pla Municipal de Drogodependències | Ajuntament de València - València

   
   
   
   
   
   

Prevención comunitariaPrevención familiar   Prevención escolarAlternativas de ocio


 

|

 
 
 
 

 


Día Mundial sin Tabaco 2019

Et sona?

Taller de Bebidas Saludables

   

​​​

|

Inici - Informació addicional

Redes sociales 
    Decálogo TIC          

          

PREVENCIÓ ESCOLAR

TOCA CINE

CATÀLEG 2016


Obrir catàleg en format pdf

Curtmetratges

CURTMETRATGES PER LA IGUALTAT 2015
Organitza: Associació per la Coeducació

Patrocina: UNITAT D'IGUALTAT. Universitat de València, CulturArts-IVAC. Generalitat Valenciana, Saltarinas STS.

Col-laboren: Grupo Viveimagen, Cine en Violeta, la Editorial Edicions 96, Área de la dona. Intersindical Valenciana, UGT, CCOO, Seguros Atlantis y el estudio de diseño Signo Visual.

|
Silencios

CURTMETRATGE: SILENCIOS
Dir. Jesús Méndez
Repartiment: Marisa Paredes, Roger Pera, Alba Ferrara
9 minuts.

Sinopsi: El silenci còmplice amb el maltractador, per part de la societat que rodeja la víctima, és el centre d'este curtmetratge on es narra l'agressió verbal d'un marit cap a la seua dona, posant l'accent en la dificultat de trencar el silenci per part de la família que, dia a dia, és testimoni de la violència masclista.

Temes que es tracten en el curtmetratge: La violència masclista. El silenci còmplice. La Llei Integral de violència de gènere. L'entorn de la víctima. El cicle de la violència. El perfil del maltractador.

Recomanada per a treballar: A partir de 12 anys.

|
Obrir la guia

Futbolín

FUTBOLÍN (Argentina, 2013)
Dir. Juan José Campanella
Gènere: Animació/Aventures/Esport
106 minuts

Sinopsi: Amadeo s'ha passat la vida jugant al futbolí en el bar de son pare. Està enamorat de Laura, la seua millor amiga, encara que mai s'ha atrevit a dir-li-ho. La seua vida tranquil·la acaba el dia en què el Crack, un jove del poble convertit en el millor futbolista del món, torna disposat a venjar-se de l'única derrota de la seua vida: la que va patir davant d'Amadeo jugant al futbolí.

Valors que s'hi poden treballar: Les actituds positives envers la salut, l'amistat, el treball en equip, l'autoestima, el respecte, l'empatia i les habilitats socials bàsiques.

Recomanada per a treballar: Tots els públics.

|
Més informació Obrir la Guia

El verano de Coo

EL VERANO DE COO (Japó, 2007)
Dir. Keiichi Hara
Gènere: Animació/ Fantàstic/ Aventures
138 minuts

Sinopsi: Koichi Uehara és un estudiant que viu als suburbis de Tòquio. Un dia recull una gran pedra que resulta ser el fòssil d'un bebé Kappa que ha viscut sota terra durant els últims 300 anys. Quan arriba a casa renta el fòssil i descobrix amb sorpresa que cobra vida. Entre Koichi i Coo sorgirà una gran amistat.

Valors que s'hi poden treballar: La família, el pensament crític, valors com l'honradesa, la bondat, l'amistat, la sinceritat i la confiança, l'empatia, el coneixement i el respecte per les diferents cultures, el respecte per tots els sers vius i per la naturalesa.

Recomanada per a treballar: A partir de 13 anys.

|
Obrir la Guia

Hombre, mujeres y niños

HOMBRES, MUJERES Y NIÑOS (EE.UU., 2014)
Dir. Jason Reitman
Repartiment: Adam Sandler, Rosemarie DeWitt, Travis Tope, Emma Thompson, Jennifer Garner, Kaitlyn Dever, Judy Greer, Olivia Crocicchia, Ansel Elgort, Dean Norris, Elena Kampouris.

Gènere: Adolescència/Família/Tecnologia116 minuts.

Sinopsi: La pel·lícula mostra la manera en què les tecnologies han transformat la forma de relacionar-se i de comunicar-se d'un grup d'adolescents i les seues famílies. El film s'endinsa en el món infinit d'Internet i les seues múltiples possibilitats: jocs de rol en línia, xarxes socials, pàgines web, blogs..., i mostra que ningú és immune a l'enorme canvi social que ha arribat a través de telèfons, tauletes i ordinadors. Internet no és un perill; l'ús que se'n faça és el que la fa perillosa.

Temes que s'hi poden treballar: El coneixement i el bon ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), el control parental.

Recomanada per a treballar: Majors de 16 anys.

|
Obrir la Guia